woensdag 20 juni 2012

Ruim 7 weekjes....

De tijd van afscheid nemen is aangebroken !!!
ik kan het bijna niet geloven..... zo kort geleden leken het nog hele kleine, zo van mij afhankelijke, onschuldige ukkies en nu zijn ze klaar om op eigen pootjes te staan !
wat heb ik het hier moeilijk mee...-(

Enkele dagen tevoren pas waren we nog voltallig en genoot ik ervan ze te zien ravotten in de tuin of de grote ren....
Baasjes hebben de afgelopen dagen ook nog flink ge-oefend met het lopen aan de leibandjes, met wisselend succes weliswaar maar het was wel heel erg grappig om te zien ! ;-)


Wat is het allemaal snel gegaan !!!!

Ook oma Luna heeft het hier heel erg moeilijk mee....Al dat jonge grut in huis maakte haar heel erg blij en ze genoot met volle teugen van hun aanwezigheid.

Natuurlijk waren de monstertjes soms wel eens "vermoeiend" maar hun guitige blik, hun capriolen die ze uithaalden, hun onvermoeibare enthousiasme maakten dat altijd ruimschoot goed !

We hebben er hier met z'n allen van genoten om hen te zien evolueren van echt hulpeloze babies tot zelfbewuste karaktertjes, klaar om de grote wereld te gaan ontdekken.....En nu is het plots zover !
Ik merk dat ook de baasjes het er moeilijk mee hebben.... Dag in, dag uit zijn ook zij bezig geweest met verzorgen, vertroetelen, bemoederen, knuffelen, socialiseren....
En nu valt dit binnen enkele dagen helemaal weg !

We hebben ondertussen reeds afscheid genomen van enkele kleintjes en het huis lijkt al zoveel leger en stiller, niet te geloven gewoon ! en volgende week gaat de laatste, mijn kleine meisje Baronessa vliegt als laatste uit....

ik weet gelukkit wel dat ze allemaal een heel liefdevol en warm gezin krijgen die hun met alle aandacht gaan omringen en die er heel goed gaan voor zorgen en dat is een grote troost !
Gelukkig zal ik de meeste onder hen ook nog wel vaker zien en ik reken erop dat hun nieuwe baasjes ons van alles op de hoogte zullen houden. Dus bij deze reeds een oproep aan jullie allemaal ; aarzel niet mij en mijn baasjes te contacteren als jullie vragen hebben en laat ons snel weten hoe die kleine schatjes het doen in hun nieuwe omgeving.... Hier zijn ze stoer en dapper, ze hebben mij, hun oma, hun baasjes en mekaar...en zo onderhand kennen ze hier ook alles wel....
Maar strakjes vallen ze terug op zichzelf en dat wordt best even wennen voor de meesten onder hen ! Een nieuwe omgeving, nieuwe baasjes, misschien nieuwe dierenvriendjes..., nieuwe speeltjes, een nieuwe slaapplek....Héél spannend allemaal maar misschien ook wel een beetje eng...

Verwen die kleine aapjes dus maar lekker de eerste paar dagen, laat ze zich thuis voelen, knuffel ze uitgebreid en gun ze even de tijd om te wennen. Ik ben er zeker van dat ze jullie binnenkort net zo goed gaan kennen als ze ons doen en dat ze jullie in hun hartje zullen sluiten. Jullie zijn vanaf nu hun nieuwe gezin, de baasjes waar ze zullen naar opkijken en in wie ze hun vertrouwen gaan stellen....
stel hen niet teleur en ik weet zeker dat zij op hun beurt jullie al hun liefde en vriendschap zullen schenken !


Ik neem graag op mijn manier afscheid van mijn prachtige prinsjes en prinsesjes....Kleine lieverds ; heet ga jullie goed !








1 opmerking:

 1. Met een lach en een traan lezen wij dit bericht.

  Toch willen wij jou bedanken Tara en Luna en de familie.
  Plus zeker niet te vergeten Fabienne,zei mag zeker een bedankje van onze kant af hebben,voor alle mooie verhalen die zei heeft geschreven,over jou Tara en jou prinsjes en prinsessjes.

  Toch gaan we jou gauw weer zien.
  Wij blijven ook jou leuke foto's sturen van jou kleine Duke (Boaz)

  Heel veel liefs
  Wij beloven dat we goed voor jou prinsjes zullen zorgen.

  Liefs Richard en Pascale xx :-)

  BeantwoordenVerwijderen